De ce semnătura ta este așa de importantă pentru noi?

De ce avețt nevoie de semnătura mea?


Fiind un partid nou înființat, nu suntem înscriși în mod automat pe listele electorale. De aceea, trebuie să colectăm semnături.

Pentru a candida la alegerile locale de district din Viena, avem nevoie de câte 50 de declarații de susținere în fiecare district. Dacă ești un cetățean al UE la Viena, poți vota la alegerile locale și ne poți ajuta să ne înscriem pe buletinul de vot prin semnărea unei declarații de de susținere.

Fă-ți vocea auzită!
Ce este o declarație de susținere?


Prin semnarea unei declarații de susținere - sau „Unterstützungserklärung” - îți exprimi dorință ca un partid anume va avea posibilitatea de a candida la alegeri.

Poți semna o declarație de susținere în fiecare birou municipal vienez (Bezirksamt sau Magistrat) dacă ești înregistrat la Viena, trebuie doar să ai asupra ta actul de identitate.

Semnarea unei declarații de susținere *nu înseamnă* că efectiv vei vota și pentru acest partid. Poți decide complet liber pe cine să votezi în alegerile locale la Viena în ziua de 11 octombrie 2020.

O declarație de susținere pentru Volt, pur și simplu ne ar ajuta să participăm la alegerile și să facem democrația noastră un pic mai diversă - și mai europeană :)
Când aveți nevoie de ea?


Putem colecta semnături de susținere în perioada 1 iulie - 13 august 2020.

Întrucât trebuie să colectăm și să numărăm toate declarațiile de susținere - iar unele birouri de district au ore de deschidere ciudate - am fi foarte recunoscători dacă ai putea semna deja în iulie.

La fel ca tine, suntem regine și regi ai amânării. Dar cu cât primim aceste semnături mai devreme, cu atât mai devreme putem începe să lucrăm pentru tine :)
Sunt cetățean UE - chiar contează semnătura mea?


Da! Da! Da! De trei ori Da!

Peste 250.000 de cetățeni ai UE trăiesc la Viena și au voie să voteze la nivel de district și pot semna, de asemenea, o declarație de susținere pentru noile partide.

Cu toate acestea, la ultimele alegeri municipale, doar 40.000 de cetățeni ai UE și-au exercitat dreptul la vot.

Am vrea să fim vocea ta la Viena, iar ajutându-ne să participăm la aceste alegeri putem să te ajutăm să-ți fie vocea auzită!
Sunt austriac, ai nevoie de semnătura mea?


Da, desigur!

Dacă îți place ce reprezinte Volt ca partid progresist european, ne-am bucura să obținem sprijinul tău, semnătura ta și evident și votul tău. Vrem să fim vocea tuturor vienezilor cu minte deschisă, indiferent de pașaport sau locul de naștere.

De fapt, în calitate de cetățean austriac, poți semna două declarații de sprijin pentru noi - una galbenă pentru consiliul de circumscripție și una albă pentru prezența la alegerile municipale. Ne am bucura de una sau de ambele semnături!

Cu semnătura ta ajuți la construirea visului european.
Cum pot afla mai multe despre Volt?


Ne întâlnim în fiecare miercuri seara, la ora 19:00, la cafeneaua vieneză Dirtwater. Acolo poți afla mai multe despre Volt, poți discuta într-o atmosferă relaxată cu noi și poți bea o cafea sau chai latte care susține proiecte de dezvoltare în țările aflate în nevoie.

De asemenea, suntem în stradă în săptămânile următoare. Intră în discuție cu noi dacă vezi oameni entuziaști, îmbracați cu haine move cu înscripția Volt, luptându-se cu intemperiile vremii pentru a obține semnături.

Pentru mai multe informatții, îți recomandăm să întrii și pe pagina noastră de web și pe canalele noastre de socializare.


În Austria:

- Website: https://www.voltoesterreich.org/

- Facebook: https://www.facebook.com/VoltOesterreich/

- Twitter: https://twitter.com/VoltOesterreich

- Instagram: https://www.instagram.com/voltoesterreich/


În România:

- Website: https://www.voltromania.org/

- Facebook: https://www.facebook.com/VoltRomania/


In Europa:

- Website: https://www.volteuropa.org/

© 2020 by Volt Österreich.